Hírek

Szolgáltatásaink

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Helyszíni felmérés

Kiskunhalas és vonzáskörzetében szakembereink ingyenesen, helyszíni felméréssel, szaktanácsadással segítik megrendelőinket a megfelelő méretek és nyitásirányok meghatározásában. A helyszíni felmérés és az ajánlattételi műszaki paraméterek biztosítják a pontos gyártást.

Árajánlat készítés

Kollégánk  készséggel állnak rendelkezésére az igény szerinti árajánlat elkészítésében,

amelyet ingyenes felmérésünk vagy az érdeklődők álltál megadott paraméterek alapján számolunk ki modern, tervező programmal, mely ajánlatunkat könnyen áttekinthetővé teszi. Árajánlat-kéréseiket szívesen vesszük, e-mailen vagy telefonon.

Szerződéskötés

A szerződéskötés történhet a bemutató termünkbe vagy a helyszínen egyaránt. A bruttó végösszeg 50%-a szükséges a megrendelés elindításához. A végösszeg kiegyenlítése (általunk történő kivitelezés esetén) a munka elvégzése után szükséges. A befizetés történhet készpénzben és banki átutalással egyaránt.

Ablak és ajtó csere

Vállaljuk nyílászárók beszerelését az ország egész területén.A beépítés történhet új falnyílásba (kőműves által előre kialakított falkávába), vagy csereként is, mikor a régi ablakot vagy ajtót cégünk bontja ki, és helyére beépíti az újat.

Minősített nyílászárók forgalmazása és ezek szakszerű beépítése garanciával

  1. MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK GYÁRTÁSA ÉS FORGALMAZÁSA
  2. Ingyenes felmérés árajánlat készítéssel, tanácsadás.
  3. Nyílászárók beépítése, bontása, szállítással.
  4. A kibontott nyílászárók elszállítása, takarítás.
  5. Redőnyök, szúnyoghálók forgalmazása, szerelése
  6. Párkányok, könyöklők forgalmazása, szerelése
Tags: