Hírek

Previous Next

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Miért előnyös a hővédő és betekintésvédő fólia ablakra?

Kimagasló hővédelem: a tavasszal és nyáron túl meleg helyiségek nem alkalmasak a pihenésre. Pedig a munkából hazaérve gyakran csak arra vágyunk, hogy egy finom vacsora mellett megbeszélhessük a napi eseményeket és családunkkal közösen pihenhessünk. Az ablaküveg fólia láthatatlan módon nyújt komfortot és segítségével visszaveheted lakótered a tűző napsugaraktól.

Megóv a káros UV sugaraktól: az ultraibolyán túli sugárzás nemcsak a szabad levegőn károsítja a bőröd. Az UV-A és UV-B sugarak az ablakokon is áthatolnak: a Helios THE80 UV sugárzás védő ablakfólia úgy véd meg a napégéstől és a bőröregedéstől, hogy közben egyáltalán nem befolyásolja az enteriőr szépségét, hiszen teljesen átlátszó.

Tags:
Previous Next

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

OTTHONFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁS

A gyermeket nevelő családok lakhatási körülményeinek javítása érdekében vissza nem térítendő lakáscélú állami támogatásként otthonfelújítási támogatás vehető igénybe.

  • 2021. január 1-től igényelhető, 2022. december 31-ig.
  • A költségeket utólag térítik meg.
  • Mindenfajta felújítási munkára igénybe vehető.
  • Legalább egy gyerek neveléséhez kötött az otthonfelújítási támogatás.
  • Legalább egy év folyamatos tb-jogviszonnyal kell rendelkezni az igényléskor.
  • Feltétel a köztartozás mentesség.
  • Minden család csak egyszer veheti igénybe.
  • 3% kamatozású kedvező hitelt biztosít az állam.

Tags:

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Helyszíni felmérés

Kiskunhalas és vonzáskörzetében szakembereink ingyenesen, helyszíni felméréssel, szaktanácsadással segítik megrendelőinket a megfelelő méretek és nyitásirányok meghatározásában. A helyszíni felmérés és az ajánlattételi műszaki paraméterek biztosítják a pontos gyártást.

Árajánlat készítés

Kollégánk  készséggel állnak rendelkezésére az igény szerinti árajánlat elkészítésében,

Tags:
Previous Next

Olvasóink értékelése: 4 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktív

Rólunk

Célunk, hogy megfeleljünk az ügyfelek igényeinek és elvárásainak a különböző típusú nyílászárók területén , és ezáltal stabil pozíciót érjünk el a piacon. Ezt a célt az ügyfél egyéni megközelítésével, megbízható szolgáltatással, műszaki és szerelési tanácsadással, professzionális mérésekkel, ingyenes árajánlatokkal érjük el. Ügyfeleink otthonában a kényelemről, a békéről és a biztonságról gondoskodunk. A folyamatos fejlődés eredményeként a legtöbb gyártó céggel közvetlen szerződéses viszony alakult ki. Ennek köszönhetően a kedvező árak, a naprakész műszaki információk és a rövid szállítási határidők biztosítottak.

Tags:
Previous Next

Olvasóink értékelése: 3 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktívCsillag inaktív

ALIPLAST

Az aliplast kiváló minőségben, korszerű technológiával előállított alumínium rendszereket kínál, melyeket saját gyárában extrudál és nagy kapacitású porfestő üzemeiben felületkezel, fejlett minőségbiztosítási rendszerrel (ISO, QUALICOAT, QUALIDECO). Ezek a feltételek teszik lehetővé, hogy más rendszerekhez képest alacsonyabb árszinten, de a magas minőség megtartása mellett szolgálja ki partnereit.

aliplast függönyfal rendszerek

https://ema.hu/wp-content/uploads/2018/10/ALIPLAST_folder_HU_022014.pdf