Hírek

Previous Next

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív

Miért előnyös a hővédő és betekintésvédő fólia ablakra?

Kimagasló hővédelem: a tavasszal és nyáron túl meleg helyiségek nem alkalmasak a pihenésre. Pedig a munkából hazaérve gyakran csak arra vágyunk, hogy egy finom vacsora mellett megbeszélhessük a napi eseményeket és családunkkal közösen pihenhessünk. Az ablaküveg fólia láthatatlan módon nyújt komfortot és segítségével visszaveheted lakótered a tűző napsugaraktól.

Megóv a káros UV sugaraktól: az ultraibolyán túli sugárzás nemcsak a szabad levegőn károsítja a bőröd. Az UV-A és UV-B sugarak az ablakokon is áthatolnak: a Helios THE80 UV sugárzás védő ablakfólia úgy véd meg a napégéstől és a bőröregedéstől, hogy közben egyáltalán nem befolyásolja az enteriőr szépségét, hiszen teljesen átlátszó.

Tags:
Previous Next

Olvasóink értékelése: 4 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktív

OTTHONFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁS

A gyermeket nevelő családok lakhatási körülményeinek javítása érdekében vissza nem térítendő lakáscélú állami támogatásként otthonfelújítási támogatás vehető igénybe.

  • 2021. január 1-től igényelhető, 2022. december 31-ig.
  • A költségeket utólag térítik meg.
  • Mindenfajta felújítási munkára igénybe vehető.
  • Legalább egy gyerek neveléséhez kötött az otthonfelújítási támogatás.
  • Legalább egy év folyamatos tb-jogviszonnyal kell rendelkezni az igényléskor.
  • Feltétel a köztartozás mentesség.
  • Minden család csak egyszer veheti igénybe.
  • 3% kamatozású kedvező hitelt biztosít az állam.

Tags:

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív

Helyszíni felmérés

Kiskunhalas és vonzáskörzetében szakembereink ingyenesen, helyszíni felméréssel, szaktanácsadással segítik megrendelőinket a megfelelő méretek és nyitásirányok meghatározásában. A helyszíni felmérés és az ajánlattételi műszaki paraméterek biztosítják a pontos gyártást.

Árajánlat készítés

Kollégánk  készséggel állnak rendelkezésére az igény szerinti árajánlat elkészítésében,

Tags:
Previous Next

Olvasóink értékelése: 4 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktív

Rólunk

Célunk, Pina hogy megfeleljünk az ügyfelek igényeinek és elvárásainak a különböző típusú nyílászárók területén , és ezáltal stabil pozíciót érjünk el a piacon. Ezt a célt az ügyfél egyéni megközelítésével, megbízható szolgáltatással, műszaki és szerelési tanácsadással, professzionális mérésekkel, ingyenes árajánlatokkal érjük el. Ügyfeleink otthonában a kényelemről, a békéről és a biztonságról gondoskodunk. A folyamatos fejlődés eredményeként a legtöbb gyártó céggel közvetlen szerződéses viszony alakult ki. Ennek köszönhetően a kedvező árak, a naprakész műszaki információk és a rövid szállítási határidők biztosítottak.

Tags:
Previous Next

Olvasóink értékelése: 3 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Cortizo alumínium nyílászárók

A spanyol Cortizo egy 2800 főt foglalkoztató spanyol nagyvállalat 9 gyáregységgel Európában. Termékeik mind technikailag mind esztétikailag a legmagasabb színvonalat képviselik. Termékeik között az ablakoktól, ajtókon keresztül a függönyfal-rendszerekig minden megtalálható. A legmodernebb minimalizmusra törekvő családi házak életre szóló nyílászáró megoldása az alumínium nyílászáró. Kölönösen jó választás forgalmas boltok, középületek, társasházak bejárati portáljaihoz. Az alumínium sokkal ellenállóbb, mint műanyag illetve fa társai. Kifejezetten ipari célra fejlesztették ki.

 

Schüco 

Az alumínium nyílászáró termékpalettánk magába foglalja az egyszerű szerkezetektől kezdve a design-alumínium nyílászárókon át egészen a speciális megjelenésű szerkezetekig. Az alumínium alapanyag jól és pontosan alakítható, lehetővé téve az egyedi szerkezetek ötletes, és szinte minden követelménynek megfelelő megvalósítását. Alumínium termékeink közül a méltán legismertebb rendszer a német Schüco profil család, melynek felhasználásában cégünk évtizedes tapasztalattal rendelkezik. Referenciáink között számos középület, irodaház és magánépület büszkélkedik a Schüco alumínium rendszer kedvező műszaki és esztétikai tulajdonságaival.

https://www.alukombi.hu/pdf/AWS_aluminium_ablakrendszerek.pdf