Hírek

Previous Next

Fólia ablaküvegre, mely komfortossá teszi otthonodat

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Miért előnyös a hővédő és betekintésvédő fólia ablakra?

Kimagasló hővédelem: a tavasszal és nyáron túl meleg helyiségek nem alkalmasak a pihenésre. Pedig a munkából hazaérve gyakran csak arra vágyunk, hogy egy finom vacsora mellett megbeszélhessük a napi eseményeket és családunkkal közösen pihenhessünk. Az ablaküveg fólia láthatatlan módon nyújt komfortot és segítségével visszaveheted lakótered a tűző napsugaraktól.

Megóv a káros UV sugaraktól: az ultraibolyán túli sugárzás nemcsak a szabad levegőn károsítja a bőröd. Az UV-A és UV-B sugarak az ablakokon is áthatolnak: a Helios THE80 UV sugárzás védő ablakfólia úgy véd meg a napégéstől és a bőröregedéstől, hogy közben egyáltalán nem befolyásolja az enteriőr szépségét, hiszen teljesen átlátszó.

Sőt, még a függönyök, bútorok kifakulását okozó vakító fényt is kizárja a belső térből, hiszen 99%-ban visszaverik az UV sugarakat.

Betekintésvédő fólia ablakra: egyes ablaküveg fólia termékeinkkel könnyedén belátásvédetté is tudod tenni otthonodat. A dekorációs célokra is kiváló tejüveg fólia esztétikus megjelenést biztosít: nem vesz el a helyiség világosságából, de kiszűri a vakító fényt és a kíváncsi tekintetek útjába áll.

Biztonságos ablaküvegek: a biztonsági fóliával bevont ablaküvegek törés esetén sem balesetveszélyesek, hiszen a fólia egyben tartja az üvegszilánkokat. Másodlagos funkciójuk, hogy a betörésekkel szemben is hatékonyak: a minőségi poliészter fóliával ellátott ablakokat sokkal nehezebb áttörni, mint a hagyományos üvegeket. Nem nyújt 100% védelmet, de jelentősen nehezíti a behatolók dolgát.

Fólia ablaküvegre a nagyobb hőkinttartás érdekében: a fóliázott épületablakok a megfelelő klíma megtartásában is nagy szerepet játszanak. Mivel nem engedik túlmelegedni a helyiségeket, így a klímára is kevesebbet kell költeni és hosszú távon jelentős összegeket spórolhatsz meg.

A fóliákról bővebb információt partnerünkön keresztül közvetlen oldjuk meg a partner telephelyén, szakszerű és minősített telepítővel. A különböző fólia típusokról érdeklődhet cégünknél is vagy közvetlen partnerünkön keresztül is.

Tags: